Pernilla Alexandersson Add Gender: Hjärna, hjärta, hand.

Hon kallar sig marknadsfeminist och vill skapa jämlikhet som gynnar lärande och och hållbarhet. Bolaget Add Gender startade hon för att hjälpa organisationer och företag att förstå vad man kan lära, utveckla och åstadkomma genom att vara medveten om normer, spränga fördomar och organisera sig utifrån kompetens. Allt för att knäcka koden till den lärande och framgångsrika organisationen där olika perspektiv och många smarta hjärnor kan verka på bästa sätt. Möt Pernilla Alexandersson, som med genusvetenskaplig bakgrund och över 20 års erfarenhet som föreläsare och kursledare idag utbildar och certifierar normingenjörer. Om att vara innovatör, entreprenör och inspiratör för lärande och innovation genom jämlikhet.

Avsnitt 62 är ett samtal mellan Katarina Pietrzak och Carl Heath på RISE, och Pernilla Alexandersson, grundare och VD på Add Gender.