Sandra Löv Konstant lärande på utsidan av det formella

Hon är poddens magiska trollspö och den som formar våra samtal till det du hör. Hennes CV skulle vara två kilometer långt om hon skrev det, men hon finns inte ens på LinkedIn. Allt hon gör är och bidrar till lärande, men hon har svårt att se hur en validering av det skulle kunna se ut. Och trots att det ibland är tufft att gå på utsidan, är hon säker på att det är så här både lärande och arbetsliv ser ut i framtiden.

Livslångt har fått önskemål att berätta mer om vilka vi är som driver podden – och vad det är som driver oss. I fyra avsnitt framåt får du därför möta och lära känna oss och vårt engagemang i just lärandefrågor. Möt Sandra Löv producent och redigerare av Livslångt, i avsnitt 73 och ett samtal med Katarina Pietrzak på RISE.