Cecilia Roos Rosendahl Det är flocken som väljer sin ledare

Hon var hög chef inom Public Service och journalist ut i fingerspetsarna. Men när familjens nya hund visade sig ha behov som krävde allt djupare förståelse för både beteenden och psykologi, började en helt ny resa av lärande som till slut blev ett yrkesbyte. Där insikten om vad det innebär att vara en bra ledare som skapar förutsättningar för lärande är ännu större idag än förut. Möt Cecilia Roos Rosendahl som idag driver företaget Nospromenaden i Stockholm med hunddagis och hundpensionat och som erbjuder olika kurser för människor med hund. Om hon fick starta en utbildning för ledare idag, vad skulle man då lära sig där? Hör vad Cecilia lärt om människor genom att lära sig förstå hundar!

Avsnitt 88 är ett samtal mellan Katarina Pietrzak på RISE, Lars Lingman och Cecilia Roos Rosendahl, certifierad hund-beteendevetare, hundinstruktör, instruktör i personspår och kantarellsök och snart färdigutbildad hundpsykolog – på Nospromenaden Hundcenter AB.