Kristina Taylor Psykologförbundet Den svåra beteendeförändringen

Nytt år, nya föresatser, kanske till och med ett och annat nyårslöfte. I år ska jag träna mer, sluta med, lära mig…Alla har vi lovat, alla har vi varit på en inspirerande och upplyftande kurs efter vilken vi skulle ändra beteenden hos både oss själva och inom hela vår organisation. Vi lärde och sen…gick vi tillbaka till det vi brukade. Vare sig det handlar om gymet eller kosten eller det vi ville göra med vår jobbtillvaro. Vad gör det så svårt att ändra beteenden fast man vill? Och vad skulle hända med den tidsbrist vi oftast anger som anledning, om vi mätte, prioriterade och pratade om förändring, utveckling och lärande på andra sätt än vi gör idag?

Möt psykolog och ordförande i Psykologförbundet Kristina Taylor! Vi är framme vid avsnitt 42, där Lars Lingman och Katarina Pietrzak på RISE också tar sig an utmaningen om just ändrade beteenden som de fick av en tidigare poddgäst under hösten 2021…

Bild: Fond&Fond