Thomas Jordan Konflikter är en viktig resurs!

När du blir osams med någon, vad beror det oftast på? Och vad lär du dig av den konflikten? Möt Thomas Jordan som är konsult inom konflikthantering och docent vid Institutionen för sociologi och arbetsvetenskap vid Göteborgs universitet. Vad behöver olika grupper i olika nivåer av konflikt för ledarskap? Vad har vi för frågor som ligger och skaver i vår verksamhet? Och hur hör egentligen konflikter och lärande ihop?

Avsnitt 48 är ett samtal som handlar om hur man på jobbet kan tänka kring sin konfliktpotential och om möjligheterna i att faktiskt ta de där konflikterna som vi annars kanske gärna duckar för. Hör också Lars Lingman berätta för Katarina Pietrzak om övningen han låtit värnpliktiga göra inom försvaret, för att testa den där potentialen…