Livslångt ett år

Det 52:a avsnittet är här och Livslångt firar ett år i etern! Häng med i vår summering och reflektion av det, i samtalen om det som verkligen stannat kvar i minnet. Ta del av Katarinas, Lars och Carls eget lärande med podden och följ insikterna om hela fältet som under året verkligen exploderat. Vi hoppar mellan bubblor, vi rörs av att lärande stärker ungas självkänsla och vi pratar om vad varande-kompetenser egentligen innebär. Vi känner kraften i en story och funderar kring vad Sverige behöver för att stå sig i framtiden. Vi hyllar papper och penna – och drömmer om framtiden.

Du får en mängd godbitar från de senaste 12 månaderna, och missa för allt i världen inte när de riktigt dolda talangerna kommer fram…Avsnitt 52 är en berg- och dalbana till jubileumssamtal mellan poddmakarna Katarina Pietrzak, Lars Lingman och Carl Heath på RISE.