Katarina Pietrzak När lärandet lyser i andras ögon

Hon har varit programledare i över 20 år och kan uppenbarligen fortfarande inte låta bli den stolen. Men idag är det både det egna och kanske framför allt det med andra gemensamma lärandet som driver henne att hela tiden titta runt nästa hörn, hur kan vi utveckla, hur kan vi lära här? Vilka är värderingarna kring lärande och hur försöker hon leva dem? Möt Katarina Pietrzak, lärandestrateg, projektledare i olika projekt kring lärande och en av initiativtagarna till podden.

Livslångt har fått önskemål att berätta mer om vilka vi är som driver podden – och vad det är som driver oss. I fyra avsnitt framåt får du därför möta och lära känna oss och vårt engagemang i just lärandefrågor. Först ut är ett samtal i avsnitt 70 – där Katarina Pietrzak på RISE, blir intervjuad i sin egen podd av kollegan Carl Heath.