Jeanette Almberg Paravati SR-akademin Du är ny på jobbet oftare än du tror

Hon utmanar begreppen kring utbildning och lärande och hennes ambition är att den relativt nybildade SR-akademin på Sveriges Radio, på längre sikt ska kunna göra sig själv överflödig. I en föränderlig värld menar hon att vi byter roller och uppgifter allt snabbare och vår förmåga att lära och förståelse för hur kan odlas blir allt mer avgörande. Möt Jeanette Almberg Paravati chef för SR-akademin, som mer konkret än många går igenom vad den lärande organisation egentligen består av och som har öppnat upp ledaraktiviteterna för många fler än cheferna.

I avsnitt 84 återvänder Katarina Pietrzak till sin gamla hemarena och arbetsplats Sveriges Radio för att tillsammans med Carl Heath på RISE, prata med Jeanette Almberg Paravati som vill bygga en ännu mer lärande arbetsplats.