Niclas Lernberger När livet rasar och du lär dig vem du vill vara (och att på riktigt förstå andra).

När sonen något år efter en dramatisk förlossning visade sig ha den svåraste graden av autism och livet som Niclas Lernberger känt det fullständigt föll ihop, så började en resa som fortfarande pågår och som lärt honom mycket om att vara människa, om vem han vill vara generellt. Men också professionellt och kopplat till säljpsykologi och beteendevetenskap. Och som lika gärna kan handla om ditt ledarskap, att vara egenföretagare eller om att få andra att lära sig något. Hör berättelsen om hur det till slut sjönk in att det inte handlar om att få någon att anpassa sig till dig, din tillvaro eller din agenda. Utan om att gå in i någon annans värld och lära om allt vad den innebär av behov, förutsättningar och önskemål.

Avsnitt 104 av Livslångt är ett samtal mellan Niclas Lernberger och Katarina Pietrzak som producerats av Sandra Löv. Om livets lärande med sonen och hunden Rocky, som båda på olika sätt vänt på hela livet för hela familjen. Alla kan vi vara en Rocky. Hör vad det kan innebära för oss alla att på alla sätt lära genom att verkligen befinna oss på någon annans karta istället för på bara vår egen. Niclas har i 20 år verkat inom olika säljorganisationer som säljare, ledare, försäljningschef och affärsutvecklare och jobbar idag med föreläsningar och utbildningar utifrån allt detta.