Nigel Paine Learning is what makes us human

Han är en respekterad röst inom utbildnings- och lärandeområdet och hans arbete som författare, talare och rådgivare har bidragit till att främja förståelsen för modern inlärning och hur den kan integreras i organisationer, i ledarskap och företagsstrukturer. Möt Nigel Paine i en inspelning av ett livesamtal från scenen på Learning Conference i september 2023 i Stockholm och hör honom tala om hur en människa som inte lär inte lever fullt ut och hur en organisation som inte lyckas göra sig lärande – avhumaniseras och blir mindre framgångsrik. Avsnitt 134 är ett samtal mellan Katarina Pietrzak på RISE och Nigel Paine, som har en examen i psykologi från University of Edinburgh, som också bedrivit vidareutbildning inom området utbildningsteknologi. Producent var Sandra Löv.

Mer om Learning Conference kan du läsa här.