Jonas Söderström Jävla skitsystem!

Han är mannen bakom oss veterligen världens enda bok (och sajt med samma namn) som kopplar dåliga tekniska system till ren ohälsa och dålig arbetsmiljö. Häng med när Micke Kring på RISE äntligen får träffa sin idol Jonas Söderström, ux-expert och författare till boken “Jävla skitsystem”. I veckans avsnitt som är en livepodd från SETT-dagarna i Kista i Stockholm 18-20 april 2023, pratar vi om hur de dåliga systemen inte bara stjäl plats i hjärnan som hade kunnat ägnas åt lärande, utan faktiskt på riktigt kan göra oss sjuka. Ta del av olika exempel på utmanande system i offentlig sektor och hör vilka möjligheter som ändå finns att utveckla skolans verksamhet med hjälp av systemen. Avsnitt 113 med Micke Kring på RISE och ux-experten Jonas Söderström, kommer garanterat att få dig att tänka till om din egen arbetsmiljö! Programledare är Katarina Pietrzak och producenten heter Sandra Löv.